Terug naar de Motorpagina


Een CX op televisie


Op vrijdag 8 mei was het dan eindelijk zover. Door de EO was er een stukje motorzegening opgenomen, met mijzelf en de 'Rode Rakker' in een hoofdrol. Natuurlijk hadden we aan CX-ers en familie en vrienden en wie het maar wilde weten bekend gemaakt dat er een stukje zou zijn, maar hoe het eruit zou komen te zien, dat wist ik niet.

Vol verwachting schaarden we ons voor de televisie op die vrijdag middag. Het zou over Venlo gaan, en over bekende Venlo-ers. Maar eerlijk gezegd interesseerde die me niet zo. Wat zouden ze daar in de knip- en plak afdeling van de EO gemaakt hebben, en welke zinnige, of misschien ook wel onzinnige zinnen zouden er uitgezonden worden ?

Plots was het daar. Een stukje over de motorzegening in Grubbenvorst, vlakbij Venlo. Nog geen vijf minuten duurde het. En het was mooi in elkaar gezet, met leuke fragmentjes van die dag.

... fragmentjes van de dag ...
... fragmentjes van de dag ...

Klik Motorzegening 2015 de link naar het filmpje.

Veel leuke reactie kwamen er, van mede CX-ers, van kennissen, van familie en collega's. En ikzelf was er ook heel erg blij mee. Een paar dagen later belde de programma-makers van de EO nog op. Hoe ik het gevonden had ? Nou ja, geweldig leuk, en een heel mooi stukje gemaakt van die uren opnamen die er waren. Ook de programmamakers waren er tevreden over, en het was, alles met elkaar, een heel leuke ervaring geweest, voor beide kanten.

Met een CX is er altijd wel wat te beleven.....

Terug naar de Motorpagina