Terug naar de Motorpagina


Najaarsrit 2016

15 oktober 2016


Download "TYRE" TomTom/ITN bestanden

Met rechter muisknop op de download klikken, en "opslaan als.." kiezen.
Let Op ! Niet Opslaan als text bestand, maar als 'Overige bestanden'

Najaars rit 2016 download


De Route


 
Wanneer Op zaterdag 15 oktober gaan we de Dutch CX-V club Najaarsrit 2016 rijden.

Wat Een toertocht in het gebied tussen Otterlo en Amersfoort, met een lengte van ca. 110 km.

Wie Voor alle Dutch CX-ers en andere motorrijders.

Hoe Een motorrit in twee delen
 

Deel 1
De start is dus in Otterlo. Het is dus mogelijk, en vooral zeer aan te bevelen, om afgetankt te beginnen aan de tocht. Dat aftanken kan aan het dichtbij gelegen tankstation. Vanaf Otterlo gaan we via Wekerom in de richting Ede, maar ruim daarvoor gaan we al de binnenlanden in, over de binnendoor wegen naar Achterveld. Vanwege de mooie weggetjes nemen we een af en toe een extra extra lusje in de route. Vanaf Achterveld gaat het over kronkelige omwegen naar Scherpenzeel, waar we een stukje 80km weg naar Woudenberg volgen.

Dit eerste deel heeft een lengte van ongeveer 54 km en duurt daarmee bijna 1:10 uur

Lunch pauze
Restaurant "Schimmel" is uitgekozen als lunch-locatie. Niet te duur, netjes en ruim zat. We zijn dan al ruim een uur onderweg, dus wat rusten mag ook wel.


Deel 2
Maar dan gaan we verder, wat inhoud dat we eerst een klein stukje terug gaan. Via een omweg naar Woudenberg, dan richting Leusden. Maar daar gaan we omheen, een weg Verboden voor auto's en motoren, maar gelukkig niet op zaterdag. En zo komen we weer langs Achterveld. Weer maken we een flinke lus, en dan gaat het via omwegen naar Barneveld toe. Richting Voorthuizen, en steken een drukke weg over naar Zeumeren. Eigenlijk zijn we dan al bijna aan het einde van de route, maar de kronkelingen zijn nog lang niet op...... Anderhalf uur na vertrek vanaf het restaurant moeten we weer in Otterlo aankomen.

De lengte van dit tweede deel is om-en-nabij de 56 km, en de verwachte rijtijd is met ongeveer 1:15 uur net iets langer als het eerste deel.


 
najaarsrit
Otterlo 2016
De totale afstand is volgens "TYRE" 110,77 km, en daarbij geeft het programma een totale rij-tijd van 2:26 uur.

Omdat ik er geen idee van heb hoe lang de pauze gaat duren kan ik hooguit een schatting geven van de totale duur. Maar ik denk dat we toch wel een uur of 4 aangenaam bezig zullen zijn.....


Onvoorziene omstandigheden voorbehouden.Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie en/of de Stichting Honda Dutch CX-V Club kan bij ongeval of schade, van welke aard dan ook, voor, tijdens of na de toertocht op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.Terug naar de Motorpagina