Terug naar de Motor-pagina
SJK 2012 - Proloog

SJK 2012

Sint Jansklooster 2012


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        Epiloog


In de nasleep van het CX-treffen in Sint Jansklooster 2011 had ik me voorgenomen om voor een paar extra plankjes te zorgen. De aanwezige “parkeerplankjes” waren, na 9 jaar min of meer trouwe dienst voor het grootste deel niet meer in top-conditie. Nu is het natuurlijk wel zo, dat als je een plank doormidden breekt, dat je dan twee plankjes overhoud. Wat zuiver de aantallen betrof waren er genoeg plankjes, maar de kwaliteit , en vooral de afmetingen lieten wat te wensen over.

Van de Fa. Kokee in Ede kreeg ik van rest- en afvalhout een stuk of twintig stevige plankjes, netjes gezaagd in de maat 20x40. Dat zou in elk geval wel schelen. Bij een stamtafel bezoek in Linschoten werden de plankjes afgegeven bij Coen, de voorzitter, en die zou er verder voor zorgen.

Deze keer zou ik alleen rijden naar dat verre Sint Jansklooster. Ook geen probleem, want zelfs zonder TomTom kan ik het vinden. En hoewel ik de avond ervoor nog een avonddienstje moet draaien, staat alles ruim van te voren klaar voor mijn volgende Dutch CX V twin treffen.


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        EpiloogTerug naar de Motorpagina