Terug naar de Motor-pagina
SJK 2015 - Proloog

SJK 2015

Sint Jansklooster 2015


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        Epiloog


Het treffen van de Dutch Honda CX-V twin club te Sint Jansklooster, in de cx-volksmond 'SJK' genoemd kwam steeds dichterbij. Ik was erin geslaagd om een flinke scheur in de polyester Polaris kuip van de 'Rode Rakker' te repareren, een en ander gedeeltelijk op goed geluk, gedeeltelijk door te zoeken op internet naar polyester reparaties. Daarnaast was er nog een flink stuk hoek ijzer geplaatst. Dus de kuip zou het wel houden.

Ook leek het alsof de olielekkage min of meer over was, maar dat zou pas na een wat langere rit zichtbaar of merkbaar moeten zijn. Voor de zekerheid werd er nog wat olie extra in de motor gegoten. Nu was het peil in elk geval bijgewerkt tot halverwege de peilstok. Dat zou voorlopig voldoende moeten wezen, als er niet al teveel zou weglekken en/of wegzweten.

Maar hoe stond ik nu tegen motorrijden aan te kijken? Dat was een vraag die me al geruime tijd bezig hield. Welnu, laat ik maar eens kijken wat ik er van vond, op weg naar de 2015 editie van het treffen van de Dutch CX-V club.


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        EpiloogTerug naar de Motorpagina