Terug naar de Motorpagina


CLD 2023 - Proloog

Treffen 2023

Collendoorn 2023

Proloog        Dag 1        Dag 2        Epiloog


Nu de locatie te Sint Jansklooster niet meer beschikbaar was, was het voor de Dutch CX V-Twin club zaak om iets anders te vinden. De keuze was niet zo heel erg groot. Want waar vind je een camping waar honden welkom zijn, tot laat (luide) muziek gemaakt kan worden, en ook nog motoren mogen komen. Het bleek niet zo heel eenvoudig, maar het werd het terrein van motorclub “De Gasschoeve” in Collendoorn. Iets minder oppervlakte, en geen echte camping, maar een clubhuis met een flinke hoeveelheid grasveld erbij.


... niet meer beschikbaar ...

... niet meer beschikbaar ...

Nu is het misschien bekend dat ik eigenlijk vrij onzeker ben zodra het aankomt op onbekende dingen. Dus ruim zes weken van tevoren was ik al eens wezen kijken hoe en wat die nieuwe locatie nou eigenlijk was. De voorlopige conclusie was: het zou best eens kunnen lukken, maar, afwachten blijft de boodschap. Toch, misschien dat dat enen plekje wel heel goed voor mij zou kunnen zijn....


... nieuwe locatie ...

... nieuwe locatie ...

... dat ene plekje ...

... dat ene plekje ...

Voor de zaterdag 19 augustus wilde ik een vrij ruim rondje gaan rijden. Misschien alleen, misschien met twee of drie anderen. Nu was het zo dat in de afgelopen jaren Sieds een vaak succesvolle, min of meer onofficiële toerrit had georganiseerd. Een mail wisseling met Sieds leerde me dat hij deze keer niet aanwezig zou zijn. Wel stuurde hij een aantal suggesties mee voor een toerrit in de omgeving. Misschien kon ik daar wat mee, als toerrit voor de treffen gasten?


Euh, ja, maar dat was niet helemaal de bedoeling geweest. Toch, stel dat er mensen waren die op een toertocht hadden gerekend, en dan was er niets, dat was ook weer wat. Als ik nu eens mijn eigen rondje zou aanpassen, zou dat wat zijn voor een meer algemene toertocht?


Het koste me een aantal avonden met zoeken en passen en kijken op diverse kaarten, en controles op Google Earth en controles binnen de MyRouteApp om een route te krijgen die niet belachelijk lang in tijd en afstand was. Ook twee gewenste rustpunten konden ingepland worden, en via een mailtje werd gevraagd of de betreffende gelegenheden open waren voor een groep van, tja, hoeveel zouden er meerijden?


... een route ...

... een route ...

Ik hoopte dat het er een stuk of tien, misschien twaalf zouden zijn, maar het zou zomaar kunnen dat er twintig motorrijders mee zouden rijden, of misschien was het helemaal niet interessant, en zou ik alleen gaan rijden. Weer een onbekende variabele voor dit weekend. Afwachten dan maar. Een flyer werd in elkaar gezet en die zou bij de inschrijving komen te liggen. Op mijn website werd een link naar de route gegeven zodat deze gedownload kon worden. En zo was dat ook klaar.


Al met al was het best een spannende gebeurtenis aan het worden voor dat soms lastige hoofd van mij. Maar het was de CX club, dus zou het best wel lukken, ondanks de zich langzaam opbouwende spanning......Proloog        Dag 1        Dag 2        Epiloog


Terug naar de Motorpagina