Terug naar de Motorpagina


Vechta 2009


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


Een van de hoogtepunten in het CX motorseizoen is het jaarlijkse treffen van de Duitse Weser/Ems/Elbe CX club. In 2009 voor de 13de keer, en weer in Vechta, een kleine stad in Nedersaksen, een kleine 90 km over de Nederlands-Duitse grens heen.
Het treffen zou plaats vinden van 12-14 juni 2009, en zoals gebruikelijk ook toegangkelijk zijn voor niet-cx-motorfietsen. Nieuw dit jaar was de online-inschrijving. Om de inschrijving vlotter te laten verlopen had de organisatie bedacht dat het beter zou zijn als iedereen die naar het treffen zou komen zich van te voren zou aanmelden, om daarna des te eerder van "bier und wurst" te kunnen genieten. Een link op de website van de organisatie bracht me naar het aanmeldformulier, wat ik netjes en gewetensvol invulde. Klikken op "Anmeldung abschikken" en klaar. Of toch niet?

Een week van te voren toch maar een mailtje aan de organisatie. Besta ik, of niet, was de vraag. Er kwam een mailtje terug dat ik niet bekend was in de database. Er werd me aangeraden om opnieuw te registreren. Nou, dat deed ik dan maar. Maar nu bleek ook wat er fout gegaan was. Ik had keurig mijn telefoon numkmer ingegeven, compleet met '+31(0)', zoals gebruikelijk bij telefoonnummers naar het buitenland.


... online-inschrijving ...

Dat beviel het invul formulier niet goed, en het gaf een foutmelding, boven aan het formulier, buiten beeld. En daarom had ik de eerste keer geen melding gezien dat alles goed was...

Na een paar keer proberen liet ik het telefoonnummer maar weg, en dat slikte het programmaatje. Nu was ik dus toch op tijd met mijn registratie. Dus op naar Vechta!

Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


Terug naar de Motorpagina