Terug naar de Motorpagina


Vechta 2013


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


Vechta. De klank alleen al doet de harten van CX-enthousiasten sneller kloppen, want 'Vechta' is niet alleen een stad in het Duitse NederSaksen, het is ook de naam die is gekoppeld aan het treffen van de Weser-Ems-Elbe club, of om precies te zijn, de "Güllepumpe CX/GL freundekreis Weser/Ems/Elbe", die op een terrein aan de rand van de stad ieder jaar het grootste CX/GL treffen van Noord-Europa organiseert.

En 2013 is niet anders. Alhoewel: de weerberichten worden nauwlettend in de gaten gehouden. Houden we het droog, of niet. De late lente van 2013 lijkt ook dit treffen te raken, maar hoe meer de datum dichterbij komt, des te beter de vooruitzichten worden.

Ook in de Dutch Honda CX-V club heerst er Vechta koorts. Wie gaat er, en wie gaat er niet, en wanneer gaat wie?

Voor mij is de belangrijkste vraag: ga ik? Regen is niet zozeer het probleem waar ik tegenop zie, het is veel meer de kou, die nog steeds niet uit het land is. Nachtvorst op sommige plaatsen is niet een normaal verschijnsel aan het eind van mei. En als er de beschikking over een stopcontact zou zijn, dan wist ik het wel, al is het een wat decadente oplossing.

Al is het wat vreemd, er gaat een kruik mee. Vullen met warm water, in de slaapzak leggen en dat zou de kou in elk geval de eerste uren wat moeten tegengaan. We zullen zien........

Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


Terug naar de Motorpagina