Terug naar de Motor-pagina
SJK 2016 - Proloog

SJK 2016

Sint Jansklooster 2016


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        Epiloog


Elk jaar houdt de Dutch Honda CX V-twin club een treffen, en al meer dan tien jaar op dezelfde locatie, en met min of meer dezelfde formule. De feestavond is soms op zaterdagavond, maar ook wel op vrijdagavond. En het eten is altijd goed verzorgd. Dit jaar zou het evenement voor de 14de keer gehouden worden, en weer in Sint Jansklooster, bij de camping 'het Kampererve'.

Vrijdag is de aankomstdag, zondag wordt er al weer ingepakt, en op de tussenliggende zaterdag kan er van alles gedaan worden, bijvoorbeeld een toertocht door de omgeving, of helemaal niets, lekker luieren op de camping. Wat er ook meestal op zaterdag te doen is zijn twee of drie wedstrijdjes, waarvan de belangrijkste wel het langzaamrijden is. Langzaamrijden was twee jaar lang van het programma verdwenen, maar tot mijn vreugde terug op het programma. En sinds een aantal jaren is ook het kleppendekselracen aan het programma toegevoegd. Genoeg te doen.

Sint Jansklooster, waar de camping “het Kamper Erve' gelegen is, ligt niet ver bij Schokland, Urk en Giethoorn vandaan, punten op mijn Dertien in het Dozijn lijstje. En dat zou dus best een mooie invulling kunnen geven aan mijn zaterdag. Het weer leek ook mee te werken, dus de spullen werden opgepakt, de slaapplaats was al geregeld, de motor werd afgetankt. SJK, ik kom eraan......

Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        EpiloogTerug naar de Motorpagina