Terug naar de Motorpagina


Vechta 2017 proloog


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


'Vechta'. Het klinkt voor veel CX-ers als muziek in de oren. Maar voor buitenstaanders en nieuwelingen is 'Vechta' geen begrip. Wat is het dan ?

Het is een CX-treffen. Elk jaar weer houd de Duitse Ems-Weser-Elbe club nabij de stad Vechta een CX-GL treffen, en het zou nu al de 21ste keer worden dat 'Vechta' gehouden zou worden. In al die jaren waren er hoogtepunten en nog hogere hoogtepunten geweest, tot en met het 20ste treffen van het afgelopen jaar 2016. Er was een gerucht geweest dat het 20ste treffen het laatste zou zijn, maar met het uitkomen van de nieuwsbrief in Januari bleek dat niet het geval te zijn. Wel zou er een kleine wijziging in de plaatsing van de motoren zijn, in verband met een verbouwing op het terrein van de BdkJ waar men elk jaar te gast was.

De voorlopige planning was dat ik, zoals vaker, met de Berendsen zou mee rijden, of zij met mij, het is maar net hoe je het bekijkt. Maar het plaatsen van een nieuwe keuken bracht die planning flink in gevaar. Ja, de keuken was geplaatst op die donderdag de 15de, maar puinhoop in het huis was van dien aard en omvang dat ik het niet over mijn hart kon krijgen om Joke daar helemaal alleen in te laten zitten. Coen en Michael werden op de hoogte gesteld dat ik later zou vertrekken, maar, zo verzekerde ik hen: ik kom.
Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


Terug naar de Motorpagina