Terug naar de Motorpagina


Vechta 2016


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


"Vechta" is het CX treffen van Noord Europa. Nergens kan men een zo groot aantal, en zo grote verscheidenheid van Honda CX en GL modellen bij elkaar zien als in het Neder-Saksische stadje Vechta, waar in 2016 voor de 20ste keer een treffen werd georganiseerd. Allang is het niet uitsluitend voor CX-en en aanverwanten, maar verschil moet er wezen, alleen de CX-achtigen mogen op het grote middenveld parkeren. Het worden er helaas wel elk jaar minder.....

De kampeerspullen, na de EC500 en SJK zo zorgvuldig weggewerkt in de diverse kasten, werden tevoorschijn gehaald en gecontroleerd. Ook de Khyam tent werd even opgezet tijdens een droge periode. En daar zat een gaatje in het bodemdoek. Met plakspul werd het gaatje dicht gemaakt. Maar toch wel in de gaten houden, want was het een muis, een spijker of de kat geweest, die daar zomaar een gat in mijn mooie tent had gemaakt? In elk geval was het nu weer in orde.

Ook het speciale zijkapje werd op de CX gehangen, en alle nodige bagage, en meer, werd klaargezet. Morgen vertrok ik naar Vechta, voor de achtste keer.

... het speciale zijkapje ...
... het speciale zijkapje ...Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3


Terug naar de Motorpagina