Terug naar de Motor-pagina
SJK 2013 - Epiloog

SJK 2013

Sint Jansklooster 2013


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        Epiloog


Mensen, mensen, wat een gebeuren, dit 11de treffen van de Dutch Honda CX-V club. Vanaf opbouw tot opruimen, vanaf aankomst tot vertrek, een aaneen schakeling van grote en kleinere gebeurtenissen. En dat zijn dan alleen nog de gebeurtenissen die ik mee gemaakt heb. De toertocht, en het Oldtimer treffen te Ruinerwold heb ik niet mee gemaakt, en ook van wat er op andere plaatsen op het uitgestrekte treffen terrein is gebeurt heb ik niets van mee gekregen.

Wat me achteraf wel opviel was de grote stoelendans met werkjes. Er viel op een gegeven moment iemand voor mij in, ik viel voor iemand anders in, die viel weer voor een ander in, en uiteindelijk viel die ander weer voor nog iemand anders in die weer voor mij ergens inviel. En dat alles zonder problemen, samen de klussen doende die gedaan moesten worden, samen aanpakken waar het nodig was zonder te mopperen.

De organisatie was weer voortreffelijk, de uitvoering prima, en de sfeer, ondanks de regen op sommige momenten, opperbest. Dat het aantal bezoekers ietwat aan de lage kant lag, nou ja, jammer dan.

Volgend jaar weer........


Proloog        Dag 1        Dag 2        Dag 3        EpiloogTerug naar de Motorpagina